Siirry suoraan sisältöön

Jäsenyys Lasikeraaminen teollisuus LT ry:ssä

Lasikeraaminen teollisuus LT ry tarjoaa jäsenilleen monipuolisia ja asiantuntevia palveluja. Liitto antaa muun muassa neuvontaa ja koulutusta työsuhdeasioissa.  

Liiton jäsenyritykset edustavat monipuolisesti eri toimialoja, kuten lasiteollisuutta, lasia jalostavaa teollisuutta ja keramiikkateollisuutta sekä lasitusalaa.

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Lasikeraaminen teollisuus LT ry:n jäseneksi voidaan hyväksyä Suomessa toimiva lasikeraamista teollisuutta tai erikoistuoteteollisuutta ja näihin liittyvää toimintaa harjoittava yritys tai oikeustoimikelpoinen yhteisö tai tällaista muodostama rekisteröity yhdistys. Jäsenet hyväksyy liiton hallitus.

Jäsenmaksu

Jäsen suorittaa liiton jäseneksi tullessaan liittymismaksun sekä vuosittaisen jäsenmaksun, joiden suuruus ja määräytymisperusteet päätetään liittokokouksessa. Uusi jäsen suorittaa ensimmäisenä jäsenyysvuotenaan jäsenmaksua ainoastaan niiltä kuukausilta, joina se on kuulunut liittoon.

Lasikeraaminen teollisuus LT ry:n jäsenet ovat myös Elinkeinoelämän keskusliiton jäseniä. 

Jäsenyyteen liittyissä asioissa ota yhteys liiton toimistoon

***Sivusto on tarkoitettu Lasikeraaminen Teollisuus ry:n ja sen jäsenyritysten esittelyyn eikä jäsenistä kerätä tässä tietoja***